今年母親節好特別,簡單慶祝就算。平淡是福,亞B話想試呢間CAFE MAME❤️💋餐廳裝修簡單利落,是自助式,自助搵位,自助點餐。涷芒果梳打,味道帶點苦澀,亞B唔鍾意飲,所以俾亞媽飲,不愛甜的亞媽反而覺得不錯,似苦澀版什果賓治。涷檸茶,茶濃不澀,正常味道。炸魷魚$42/客,起初見得幾件有點貴,但食落皮薄炸到熱辣辣,簡單好味!白咖喱炸雞🥚包飯,材料豐富,但整體味道偏淡。煙三文魚長通粉,有半份面包跟住上,好吸引。面包焗到金黃色,好軟糯又白,好味👍。材料簡單,魚子加煙三文魚 配適量醬汁 熱騰騰上枱,不膩好味又有營養。CAFE來說蛋糕和涷餅賣相比較差,唔吸引,感覺唔太新鮮。原本想試 都唔敢叫。餐單款式貴精不貴多,價格相宜。雖然餐廳只有2個服務員工,男的十分勤快,而且今晚好繁忙都好耐心 轉來轉去招呼客人,好讚👍。🩷❤️老闆我都好想請到咁勤快既員工😂。簡簡單單想食一頓西餐,可以來試試,簡簡單單的愛。人生在世,有2個人一定要愛---就是父母,只有父母永遠為你提供無需回報的愛❤️🩷。
今年母親節好特別,簡單慶祝就算。
平淡是福,亞B話想試呢間CAFE MAME❤️💋
餐廳裝修簡單利落,是自助式,自助搵位,自助點餐。

涷檸茶,茶濃不澀,正常味道。

白咖喱炸雞🥚包飯,材料豐富,但整體味道偏淡。

煙三文魚長通粉,有半份面包跟住上,好吸引。
面包焗到金黃色,好軟糯又白,好味👍。
材料簡單,魚子加煙三文魚 配適量醬汁 熱騰騰上枱,
不膩好味又有營養。

餐單款式貴精不貴多,價格相宜。

簡簡單單想食一頓西餐,可以來試試,簡簡單單的愛。