2024-02-19 241 瀏覽
網上見有報導人人和平飯店開咗呢間嘢。由於人人響北角,我基本上係唔會去的,所以開銅鑼灣啱曬👍🏻 估唔到佢間舖都幾大,食快餐黎講都坐得幾舒服。60幾蚊個叉燒刈包真係幾貴,好在包個沙律(或汽水),感覺都好少少。其實佢應該考慮包埋汽水啦。沙律啲菜都幾新鮮,但種類真係冇乜,大佬其實你加幾粒粟米都好吖,家下真係好菜。個汁酸酸地都幾開胃。個包就中size, 樣好靚仔嘅。仲出奇地有半隻流心蛋。個叉燒個樣都幾肥,肥瘦分明都幾靚。食落又真係幾好味,出奇地香同唔膩。我呢啲唔食肥膏嘅都覺得唔膩唔油真係幾神奇,連埋啲酸菜一齊真係好夾,唯一係個包比較輕身。男士應該食一個唔會飽。總結:雖然有啲貴,但都可以考慮再返黎食。

總結:雖然有啲貴,但都可以考慮再返黎食。