2024-01-12 85 瀏覽
一直經過都見有好多人排隊,今日終於有時間黎試下。平日下午茶時段唔算多人,一人即時入座。叫左個下午茶嘅意粉餐$54,跟美式熱咖啡。杯咖啡好快就有,果層厚厚嘅咖啡油尤似泡沫,好吸引。入口温度微燙口,微甘苦不酸 is my cup of tea意粉都好快到,雞胸有5件,大大件意粉唔算al dente, 連埋酸酸地嘅汁醬入口,夠開胃。反而冇期望嘅雞胸真係好有驚喜係超級嫩口同juice架~好正 令我諗起之前食果間拉麵嘅慢煮雞胸更為出色!雞胸厚身但烤得一d都唔鞋口,我最後係食晒d雞胸先慢慢食個意粉架真係好驚艷成間cafe俾人感覺好舒適,所有員工都著晒制度,外觀整齊乾淨,做事又勤快有禮。我見佢地做野係好有合作性,一人執好枱,另一人即時抹枱,再另外一人即時擺好位,唔駛一分鐘就番好枱,超有效率 比好多cafe做得更出色。我一路食就一路分享俾friend知呢間cafe有幾得😂😂😂 仲諗住黎緊生日過黎試埋其他野真心想講,食到一間滿意嘅餐廳真係好開心好想叫埋其他人一齊食
一直經過都見有好多人排隊,今日終於有時間黎試下
。平日下午茶時段唔算多人,一人即時入座。

叫左個下午茶嘅意粉餐$54,跟美式熱咖啡。

杯咖啡好快就有,果層厚厚嘅咖啡油尤似泡沫,好吸引
。入口温度微燙口,微甘苦不酸
is my cup of tea

意粉都好快到,雞胸有5件,大大件

係超級嫩口同juice架~
好正
令我諗起之前食果間拉麵嘅慢煮雞胸

真係好驚艷

香烤雞胸西西野意粉

比好多cafe做得更出色。

真心想講,食到一間滿意嘅餐廳真係好開心好想叫埋其他人一齊食

2024-01-10
香烤雞胸西西野意粉