招聘中
時薪
$19,000+
月薪
2023-02-25 3535 瀏覽
23/2/2023一行三人聚會去咗大角嘴‘田浦食肉’食韓燒 (最近灣仔也開了分店)佢嘅賣點係有oppa 幫你燒😈😈我哋嗌左牛set (牛排骨、牛五花) 、豬五花、雞蛋羮我哋覺得豬好食過牛因為牛排骨近骨位,有d筋,oppa 又切得大件,所以好Un. 牛五花有d乾。豬五花好吃,juicy 又吾油膩。雞蛋羮好食,有芝士同埋粟米喺入邊。最搞笑佢啲小菜:泡菜完全唔夠味,感覺上醃製唔夠廿四小時🤣🤣🤣🤣但係烤盤上嘅泡菜咸到腎虧🤣🤣🤣🤣青瓜完全冇味 (正常應該係酸酸地)、個番薯最好食,本身舊番薯已經夠甜,再加上佢甜嘅汁。跟住我哋叫佢refill , 佢見我哋好欣賞,成碗上,搞到好似番薯糖水咁🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣同埋好騎呢咁我哋食晒啲肉,開始食啲小菜,失驚無神又有oppa出現同我哋剪埋牛骨黐住嗰啲肉(好少份量)(但係其實已經停咗火好耐)佢開返個爐將嗰啲少少嘅肉再剪碎多啲,燒俾我哋食🤣🤣🤣🤣🤣🤣我哋話係咪因為見到我哋係咁食小菜好慘咁樣,所以剪埋肉俾我哋食🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣(其實應該係oppa 唔記得咗,我哋見後邊嗰台冇隔開咁耐去剪嗰啲碎肉🤣🤣🤣🤣)整體嚟講,我覺得佢個定價貴左d, 同埋佢聲稱 set 係for
23/2/2023

一行三人聚會
去咗大角嘴‘田浦食肉’食韓燒
(最近灣仔也開了分店)
佢嘅賣點係有oppa 幫你燒😈😈
我哋嗌左牛set (牛排骨、牛五花) 、豬五花、雞蛋羮
我哋覺得豬好食過牛
牛五花有d乾。
豬五花好吃,juicy 又吾油膩。

雞蛋羮好食,有芝士同埋粟米喺入邊。

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

整體嚟講,我覺得佢個定價貴左d, 同埋佢聲稱 set 係for 3-4人,我覺得如果我哋唔係加咗豬五花, 應該唔夠食。尤其係個牛排骨,其實份量好少,我覺得條骨係啲肉嘅兩倍。

環境就好韓國feel 嘅,待應8成係oppa , 都識英文嘅、另外有香港人待應嘅,所以唔洗擔心溝通唔到。

睇返openrice d comment , 話冇收加一。不過尋晚有加一;同埋佢轉左menu ,好似貴咗。同埋現在有得whatsapp book 位 ,詳細可以喺佢IG 睇返。
2023-02-23
  • 烤豬肉套餐