2022-11-17 556 瀏覽
今日同朋友諗食咩lunch,諗起Elephant ground,因為食完之後去接仔仔放學夠近,所以決定去試下!我叫咗個fish fillet,朋友叫左個salmon poke bowl! 先講下個fish fillet,好大份,唔係細細件嘅炸魚三文治咁簡單!炸魚脆卜卜又熱辣辣,好好味!配埋蕃茄同埋沙律菜減低油膩感,讚👍🏻👍🏻😋😋薯條一向係我最愛嘅食物,又夠熱又夠脆,當然冇得輸啦!真心推介比大家!!朋友食嘅salmon poke bowl,佢話好味,而且夠哂大碗,材料分量十足👍🏻大碗到佢食唔晒就知道真係有幾大碗😝望落感覺夠哂fresh,係健康人士之選😁重點嚟啦!!係烤棉花糖薄荷朱古力曲奇雪糕🍦🍪明明已經好飽都忍唔住想試吓!千祈唔好以為佢好細個,2個人share真係prefect👍🏻👍🏻無論係曲奇餅定係雪糕,味道同texture都好好,勁夾!!男哥哥staff話佢哋每個月嘅1號都會轉新款,所以鍾意烤棉花糖薄荷朱古力曲奇雪糕嘅朋友就要快啲去試下喇!12月1號就會轉款架喇😆最後真心真心真心要讚半山堅道嘅呢一間Elephant ground嘅服務!實在太好太有禮貌!特別係男哥哥staff!全程都

Fish  fillet
Salmon    Poke  bowl

期間限定Mint  chocolate  ice  cream

最後真心真心真心要讚半山堅道嘅呢一間Elephant ground嘅服務!實在太好太有禮貌!特別係男哥哥staff!全程都係由佢幫我哋,帶位,點餐,講解雪糕嘅特別,埋單👍🏻佢仲超級細心叫我哋食咗兩個main先,食完仲食得落先點雪糕!!佢見我哋已經食完,就特登過嚟問我哋會唔會仲有位想試吓個雪糕(女人有兩個胃㗎嘛點會食唔落呢🤣),真係好細心♥️101分就係喺度😁
2022-11-17
Fish  fillet