呢間舖頭啲章魚丸真係不得了咁好食,章魚彈牙爽口,嗰啲芫荽同啲醬汁恰到好處,三種材料變成一種非常夾的味道。附加的木魚碎可以中和章魚丸偏淡嘅味道,而且價錢都好平,六個章魚丸加埋杯嘢飲都係$50左右絕對夠兩人中午份量最緊要就係舖頭異常乾淨整潔,樓面妹妹仔非常之殷勤而且主動介紹芫荽章魚丸畀我老婆,事實證明佢介紹得非常之正確。等嘅時間都比較耐但咁即係證明客人落柯打之後先即場製作,非常新鮮。杯汽水係用企得穩嘅膠袋裝住慳返好多空間唔會好似其他快餐店咁杯汽水硬骨骨令到個膠袋綁唔實。呢一種裝汽水嘅方法極方便客人攞走太古城嘅章魚丸都唔算差但食完呢間之後就覺得天外有天人外有人。相片入面啲蔥係自己加上去,同啲蔥一齊食會更加好味