餃掂手工餃子雲吞專門店

Nom Nom Dumpling
2022-08-01 26 瀏覽
評分-🌟🌟🌟夏天熱熱地,無咁好胃口食一個飯,食餃子最好呢間餃子有幾間分店,呢間開左一排第一次來試,唔多位,唔算忙,不過廚房職員頻頻出錯🙈🙈🙈我叫煎餃子,佢俾湯餃子,樓面職員好緊張,即刻睇係咪自己落錯單,跟住隔離有一枱又調返轉,要湯餃子就出左煎餃子我地叫左芫荽煎餃和粟米湯餃麵,本身上錯了芫荽湯餃,食個時先發現錯,不過夾左,所以職員由我地食個一隻,試左味,芫荽味唔重,而出錯個碗,職員話因為我撩過要倒左去,浪費食物🙈🙈🙈🙈🙈芫荽煎餃子好快來到,煎得幾靚,聞落都香,點啲醋就準備食,食落去都係無乜特別,太少芫荽,唔知點解一啲都唔香,芫荽控可以唔駛去試🙅‍♀️🙅‍♀️反而另一碗粟米餃麵,麵無乜特別,但粟米餃子嘅餡有驚喜😍粟米粒粒都好鮮甜,應該即日製作(熱到霧晒煙,影唔靚添🤣🤣)我仲叫左麻辣皮蛋,突然想食,唔辣,都好味😋下次再嚟試下其他味嘅餃子先P.S.我仲試左荳漿,原來係支裝,係超巿都有得買嘅壹品豆漿,唔好飲😔😔,所以相都無影

評分-🌟🌟🌟

夏天熱熱地,無咁好胃口食一個飯,食餃子最好

我仲叫左麻辣皮蛋,突然想食,唔辣,都好味😋

下次再嚟試下其他味嘅餃子先