FEAST (Food By EAST)

餐廳: FEAST (Food By EAST)
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
2022-05-11 8573 瀏覽
8/5/2022今晚母親節晚餐係去‘FEAST’ (太古城中心附近):服務超好,每張枱都擺咗一扎細嘅花,差唔多食完途中佢會有職員俾個膠袋你裝走d花。其實佢出邊拎嘅自助餐大約有海鮮啦刺身啦sushi 甜品同埋沙律類。另外就用code order 熟食,有牛扒帶子三文魚咖喱雞等等 ;仲有飯類(都係任食嘅,不過就每份都係少少咁俾你試)海鮮類:有生蠔啦長腳蟹啦螺啦同埋熟蝦。生蠔瘦到不得了😂😂(不過我都食咗兩次😂😂), 長腳蟹好幼,不過我都食咗好多;螺就一般,因為有啲撩唔到出嚟。刺身款式唔算特別多,但係有好粗嘅生蝦。佢嗰啲即叫即整嘅熟食 (有煎帶子、肉眼扒、煎三文魚、咖喱雞、魚柳、烤蝦等等)(亦有一人份量嘅鰻魚飯、海南雞飯、泡烤蔬菜等等);最好食係龍蝦汁帶子,大大粒(出邊好多餐廳都係切一半當兩粒,但係呢度係成粒俾你嘅)另外肉眼牛扒(佢每次兩條一碟,但可以任叫嘅)我頭兩次都係叫4成熟,好食⋯⋯⋯⋯臨尾一次我嗌三成熟,粉紅色d肉,超好食,超’林‘,有牛味但係又冇血㗎喎 ,因為好多時叫三成熟都會有血。另外罐裝汽水啊嗰啲都係任飲。我哋三個都食咗好多嘢😂😂😂😂我諗如果想食海鮮嗰種就會覺得呢間酒店嘅buff
8/5/2022

今晚母親節晚餐係去‘FEAST’ (太古城中心附近):

我哋三個都食咗好多嘢😂😂😂😂

我諗如果想食海鮮嗰種就會覺得呢間酒店嘅buffet 麻麻哋、佢應該都係主打即叫即整熟食。

母親節正日,乜折都冇
$788 (另加一)每位
分5:30-7:45pm / 8:00-10pm 兩個時段