招聘中
$21,000-$22,000
月薪 (面議)
$18,500-$20,500
月薪 (面議)
更多筍工 (8)
深知呢間餐廳(好多分店)經常要等位,所以打消左我想試O既念頭之前住荃灣,見果間分店條人龍永遠都唔會完..而且鋪位又唔係大,坐得好迫咁,完全零意慾想試..當日同朋友搵住去LDK食日本野,點知停業無開..突然唔知食咩好,openrice一下,見到有beans,所以過去望下,因疫情嚴重關係唔駛等位,所以入去試下啦環境都闊落,安排我地坐270圓的4人sofa位,幾舒服,打開menu睇, style同牧羊少年真係幾相似,好似雜誌咁,好多彩圖如果好似荃灣分店有set lunch 就好了~比客人寫完鼓勵字句,收集後交比醫護果邊,好有心思呀~order任何主食,都會有指定飲品送我地2個女仔order左一份豪華英式全日早餐 deluxe full english breakfast $122個冬甩麵包真係幾飽肚~有煙三文魚,煙肉,豬肉腸,烤番茄,黑松露炒蛋,茄汁豆同什菌黑松露軟殼蟹意粉 $108隻碟都幾大,但意粉份量唔算多,黑松露忌廉汁個味唔算好出跟餐送的桂圓薑母茶個顏色真係深色到好似中藥咁,好濃薑味,飲完即刻暖晒不過當日我地有d趕時間,否則可以坐下吹下水呢度o既環境真係對得起呢個價錢的
之前住荃灣,見果間分店條人龍永遠都唔會完..
而且鋪位又唔係大,坐得好迫咁,完全零意慾想試..

當日同朋友搵住去LDK食日本野,點知停業無開..
突然唔知食咩好,
openrice一下,見到有beans,所以過去望下,
因疫情嚴重關係唔駛等位,所以入去試下啦

環境都闊落,安排我地坐270圓的4人sofa位,

如果好似荃灣分店有set lunch 就好了~

比客人寫完鼓勵字句,收集後交比醫護果邊,好有心思呀~

order任何主食,都會有指定飲品送

我地2個女仔order左一份

黑松露軟殼蟹意粉 $108
隻碟都幾大,但意粉份量唔算多,
黑松露忌廉汁個味唔算好出

跟餐的桂圓薑母茶

跟餐送的
桂圓薑母茶
個顏色真係深色到好似中藥咁,好濃薑味,飲完即刻暖晒

不過當日我地有d趕時間,否則可以坐下吹下水
呢度o既環境真係對得起呢個價錢的
跟餐的桂圓薑母茶