2022-02-02 98 瀏覽
早前見咁多人派隊,加上係媒體見過,好似覺幾好食咁,於是今日趁有機會,買左兩個試下外形就好吸引,味道我就覺一般,只係大碗吉士咁.... 咁佢D吉士都好滑,香味就一般般,食一個就好飽肚,如果本身食量不多,咁$15當午餐都可以的 (但佢要4點才出爐,下午茶又好似太飽),但可能之前期望太高,所以食落又唔係覺好好好好味,要排咁長隊就有點誇,個麵包有少少硬,咁個包同吉士紫薯就唔太甜,甜度剛剛好只是如果係鬆餅或撻皮可能會更好食.... 可以一試,但就唔好抱太大期望,只可以說OK啦,不過不失,但如果排大隊,專登走去,日曬雨淋咁等去買就唔值了,剛巧路過,又有點肚餓,就可以買過來試既,始終都$15一個,夠車錢坐巴士返新界了。

法式布丁麵包
外賣自取