招聘中
時薪
$15,900-$17,200
$18,000-$19,000
月薪
更多筍工 (6)
2021-09-16 254 瀏覽
話說今晚非常肚餓,本來諗住食越南野,點知滿座要等位,咁見對面間小南洋冇乜客,心諗咪試吓新野囉,點知就真係想講句我知錯了,我應該信自己對眼,間餐廳冇乜人,仲走入去!?點完餐未夠五分鐘就唻齊啲食物,首先嗌咗燒雞喇沙,咦,個碗咁細既?我以為點咗兒童餐,心諗唔緊要啦,好食咪得囉,點知一食個燒雞,嘩,凍既!咦係咪搞錯咗?我叫燒雞唔係海南雞喎,我問個侍應,係凍食架?侍應話係呀,室溫。嘩大佬,你開緊冷氣喎,室溫咪即係凍?凍既燒雞咁盞鬼?然後到個海鮮喇沙,碟軟縠蟹係硬既,唔脆,應該係擺咗好耐之後整熱佢。再唻,隻蝦係冇味既!再唻,隻帶子係韌到車胎咁,我阿婆唻食一定假牙都飛埋出唻!最最最大既大佬係杯龍眼水,嘩!糖漿唻既?!我飲一啖即刻feel到成個喉嚨畀糖漿痴住咗!!我覺得好難得,成間餐廳可以近乎所有野都錯,令我相隔多時再出山打食評,所以佢係得既。公平少少啦,碟雞翼係ok既。不過人生食野quota 寶貴,呢間真係請都不了,真上了一課