2021-05-17 80 瀏覽
有時候2個人想打邊爐覺得人少好難order 野食,發現左呢到有一人一鍋午市選擇(自選湯底和三餸的配搭)所以話宜家打邊爐呢家野真係無分季節同時間~上到2樓發現呢到都好大下仲有D private rooms 可以一班人一齊gathering 唔怕會嘈到人。入座之後 店員俾左個qr code for 自助落單,午市可以有酸菜魚、藥膳醉雞鍋選擇.酸菜魚湯底睇落唔濃味但食落味道岩岩好,酸酸辣辣好可開胃,魚肉質地不淋不散,最衰無薯粉如果唔係更perfect ~ 配料分量好豐富,好多既酸菜同芽菜.藥膳醉雞湯愈煮愈香藥材味,淮山好爽口入味,黑木耳爽口,肉類質素好,入口鮮嫩跟餐飲品選擇也豐富,竟然有青檸蘇打超解渴上菜速度快,一小時內完成一人邊爐鍋都冇問題,啱曬上班一族而且服務不錯,值得再來!