2021-03-10 66 瀏覽
成日經過都想試下呢間咖啡,今日心血來潮就去試下個早餐先叫咗一個煙三文魚忌廉bagel好好食, bagel軟硬適中,喺香港好難食到一個我覺得好食嘅bagel,裏面啲菜夠新鮮,加埋煙三文魚同cream cheese一啲都唔漏,完全係perfect match加咗杯signature coffee, 玫瑰latte, 其他嗰啲cafe會好甜,但係呢杯啱啱好,有玫瑰味但係仍然飲到咖啡嘅苦味, 拉花又靚另外值得一讚嘅係兩位店員同啲客好熟好親切, 就算我第一次嚟都感覺到,佢哋好有heart,就算啲客一個接一個都冇黑面,又好有禮貌,而家香港真係愈來愈少見佢仲有午餐set今日未試過,不過我見到佢哋預備緊材料已經好香推介值得一試下次再來
成日經過都想試下呢間咖啡,今日心血來潮就去試下個早餐先
煙三文台魚忌廉芝士貝果

下次再來
2021-03-10
$51 (早餐)
  • bagal