2021-02-03 2223 瀏覽
好耐之前同一大班朋友食過,梗係掛住傾計,冇乜印象食咗啲咩。突然好想食意粉,朋友話想再嚟呢度認真食多次我哋叫咗set lunch 嘅 Spicy Rigatoni Vodka & fettuccine al Ragu, 兩個都有特別嘅地方。Vodka 個汁 creamy 得來唔會滯口,辣味適中唔搶喉,蕃茄味唔會太酸,食完之後有個口有少少vodka嘅味,整體感覺味道有層次,令到會想繼續食。Ragu 個汁老實唔係太特別,但係fettuccine 質地好好,al detnte 得來又好又蛋香,感覺好似係手製意大利麵...唔知係咪呢?For Protein, 我哋叫咗Chicken Parmesan,黎到先知原來係一個Pizza🤪!Waiter 介紹話美式意大利餐廳通常冇Pizza,避免客人好想食又冇得食,所以就整咗呢個用雞做嘅Pizza啦!味道方面都幾好嘅,不過不失啦,賣相比味道吸引。最後去到甜品,New York Cheesecake & Carrot Cake,味道都到位嘅,Carrot cake 驚喜大啲,蛋糕夠moist同夠nutty taste,係甜咗少少🤏,分量亦都非常大,雖然好味

最後去到甜品,New York Cheesecake & Carrot Cake,味道都到位嘅,Carrot cake 驚喜大啲,蛋糕夠moist同夠nutty taste,係甜咗少少🤏,分量亦都非常大,雖然好味但係都食唔晒😋

餐前餐後都有幾款唔同嘅小食同飲品...感覺好有誠意。整體食物質素唔錯,環境及服務都好好👍🏻
Spicy  rigatoni  vodka
Fettuccini  al  Ragu