2020-10-05 82 瀏覽
觀塘有2間同名,起初以為系姊妹店,但見到餐牌同食物好似有d唔一樣,尤其系芋泥奶凍吐司 上次去個間有印花卡可以儲印花,但呢間最後埋單時冇講印花卡既野,所以個一刻我就知道唔系姊妹店啦~~ 豐盛台灣牛肉湯麵 : 湯底偏藥膳味,丸好有味,肉好 “霖”,蛋滷得岩岩好,唔會太咸,好好味,系唔中意扁麵 芋泥奶凍吐司 : 好味,唔會好膩,配合奶凍感覺好中和,但好飽,同埋本人食得比較 “論盡”,個芋泥同奶凍成日比我 “唧” 左出去 (¬д¬。) 加左甘梅薯條,都好好味 飲品 - 黑糖芋芋鮮奶 : 好味,唔會太甜,剛剛好,又有口感,不過食左好多野,再飲埋杯野,真系超級飽 ○| ̄|_1. 眼見有其他空位置,但會行黎提你時間,唔可以長坐慢慢閒聊的地方,但上次個間,仲細過呢間,但坐左勁耐2. 剛吃完一樣就即刻過黎收野,好趕客 超唔中意,我一飲完杯野就過黎收,仲同我講話唔夠杯用,我同個fd即諗,唔係應該一座位應擁有一杯? 好慳皮姐 🤔😅總括 : 食物系美味的,但如果系禁既服務、時間,我寧願去返上次個間,但只為食就可以去下既

2. 剛吃完一樣就即刻過黎收野,好趕客

2020-09-18