2020-07-25 664 瀏覽
上兩個星期去深水埗嗰兩間分店都見到大排長龍入唔到門口,今日見到原來佢開咗新分店喺荃灣,咁就同老公去試下食啦叫咗兩個食一個係impossible meat一個係新豬肉,比較下兩個邊個似肉多啲先個burger真係好好食,生熟度口感完全係真嘅牛肉一樣,個醬係介乎於芥辣醬同埋蛋黃醬之間嘅味道,加埋番薯條真係絕配,好味!個日式吉列咖哩豬扒飯都好好食,好脆好鬆化,個飯粒有少少淋,不過都好好食!兩杯咖啡分别係Cappuccino同玫瑰latte,賣相都好吸引,拉花靚,咖啡底夠濃,唔會俾奶搶咗有少少美中不足,個場樓底高但好應聲,同埋聽講個冷氣壞咗,食到好熱。仲有係我明白而家生意難做,但係長凳嗰邊,雖然話係四個人一台,不過而家唔識嘅人坐得咁近都唔係幾好

2020-07-25