2020-06-16 145 瀏覽
由於會員又係有買二送一優惠,咁就黎呢到食啦!星期五下午兩點半黎到都多人,待應太忙關係水無餐牌無。唔緊要睇番上次自己影低的餐牌吧!買二送一係計送最平果個,咁就緊係揀番咁上下價錢先無蝕底。最後揀左一飯一粉一麵包。飲品係檸水加一個湯同朱古力曲奇咖啡冰(加8元)。(每餐包飲品一杯或餐湯),但唔係個個餐都可揀餐湯。公司三文治配薯條$59,有4件三文治,材料有薄如嬋翼雞蛋,雞肉,菜同蕃茄。包烘得香脆。薯片今次唔夠熱,無之前咁好食。同埋個擺盤絕對有進步空間唔好搞到打仗咁啦!葡汁雞焗飯$60,今次飯夠熱,汁夠多唔會乾爭爭咁。雞肉份量足夠卡邦尼煙肉意粉$64,汁太杰又小,意粉又煮得比較硬,熱度欠奉。每次叫呢個都覺得唔抵,意粉小,菇又小。。只是二人食三個餐份量太多,就叫小份量一點。如果無買二送一必定唔會叫來食後記:買二送一的話,三個餐平均只需四十多元一個,在舒服環境食野算抵。今次可能太多人,食物比之前差左d希望下次去時有改善吧!
由於會員又係有買二送一優惠,咁就黎呢到食啦!

2020-06-12