2018-12-22 1271 瀏覽
冬至做節,親戚揀左呢間自助餐。老老實實,同朋友食飯俾我揀一定唔會黎呢間。首先價錢唔平,落樓每位$398,但係食左成晚,冇一樣食物,係令我覺得值呢個價錢。食物種類少,好食既更加係冇。全場比較好少少既係燒牛肉,唯一一款達到一般水平既食物。其他都係below average。即叫即蒸海鮮好似好有綽頭咁,其實蒸出黎唔好味,老虎蝦俾佢地蒸到鞋哂。長腳蟹完全係冇味既。原條蒸魚出左一次之後就變左出魚塊。仲有每次出得十件八件既燕窩蛋撻,但係一人最多可以拎四件,前面排左兩三個就係咁先,下輪請早。成晚我都唔知自己食左d咩,咁就冇左四舊水。呢個價錢好食過佢既出面大把選擇。試過一次就算,當出街跌左錢。

2018-12-20