我之前返過科學園, 見到呢一間餐廳個名, 有啲懷疑係咪就係科學園嗰間今日咁啱同啲同事出去食, 就揀咗呢間餐廳 之前呢間餐廳係一間薄餅店, 我其實都冇去過.今日可以嚟試返呢間餐廳嘅味道 佢個午餐都有好多選擇, 有意粉, 有薄餅, 牛扒 等等我哋幾個同事就揀咗意粉啦同埋pizza我哋叫咗一個黑松露pizza, 一個parma ham pizza, 跟住一個蕃茄意粉同埋一個黑毛豬配薯菜呢間餐廳真係超級驚喜, 可以keep住科學園嘅水準, 當然科學園裏面有沙律吧呢度係冇嘅個parma ham pizza 嘅火腿好好味, 個皮亦都覺得好趣, 又鹹又甜嘅parma ham pizza我覺得係最好味嘅跟住就會推介個黑毛豬配薯菜其實如果一個女仔食一個黑毛豬配薯菜餐係食唔曬嘅, 個黑毛豬嘅皮燒得好脆好好味, 佢有一般嘅厚度但係亦都唔會硬, 仲有啲肉汁係裏面, 所住啲水分你咬落去覺得好juicy 黑松露 pizza 比較淡, 但係亦都食得出黑松露嘅清香大埔區都食唔到呢一類型嘅pizza囉個蕃茄意粉就一般啦, 冇乜特別, 不過食得出佢好有心機去做.  因為食到佢係蕃茄而唔係番茄醬, 另外佢亦都有一啲好細條嘅

今日咁啱同啲同事出去食, 就揀咗呢間餐廳

之前呢間餐廳係一間薄餅店, 我其實都冇去過.
今日可以嚟試返呢間餐廳嘅味道
佢個午餐都有好多選擇, 有意粉, 有薄餅, 牛扒 等等
我哋幾個同事就揀咗意粉啦同埋pizza

嘅跟住就會推介個黑毛豬配薯菜

黑松露 pizza 比較淡, 但係亦都食得出黑松露嘅清香

大埔區都食唔到呢一類型嘅pizza囉
個蕃茄意粉就一般啦, 冇乜特別, 不過食得出佢好有心機去做.  因為食到佢係蕃茄而唔係番茄醬, 另外佢亦都有一啲好細條嘅蘆筍喺裏面
所以都係好健康嘅一個餐單

我會再嚟㗎等我