2018-10-05 1848 瀏覽
見開左咁耐,的起心肝同同事一齊 Lunch 去試下。點知大家食到一肚氣,絕對沒下次!首先:食物質素一般般啦,為填包個肚係沒問題的,不過小心未落肚先激到飽。其次:服務質素奇差,唔知個D係咩侍應,好似唔識咩係 “服務態度”,又或者根本連少少訓練都沒。。1.         同事預先訂了位,去攞位,見裡面明明有大把位,行去禮貌問門口的侍應我們齊哂人可否入先。
他回應:你見唔到要執枱架,攞左飛就等等啦...反正你們訂的是1:00 都未到...(我們12:50 已到)2.         我裝菜的碟因整污糟左,我拎出去放在回收盤,然後想拎隻新的,問一位男侍應可否比隻新的我。    他回應:沒架喎,集碟一人一隻,你自己整污糟沒辦法....    我回應:唔係呀,你咁大間餐廳,客人想攞一隻新的碟咁困難架咩,我的碟污糟仲要用呀....  (同佢爭辯幾句都費時理佢..我自己行去D空枱攞隻碟)    他又出聲:明明自己有隻碟,更係要去攞人地的...  下次食野小心D,唔好咁唔小心啦,知道嗎。(我們火都來: 沒下次啦!同事們想發火了,不過我們忍住算數,不在大亨廣眾嘈,返去食野) 之後那侍應心仲一路眼啤啤望住

他回應:沒架喎,集碟一人一隻,你自己整污糟沒辦法....
(我們火都來: 沒下次啦!同事們想發火了,不過我們忍住算數,不在大亨廣眾嘈,返去食野) 之後那侍應心仲一路眼啤啤望住你喎。。

3.         同事去了廁所,個男侍應無啦啦行來收起佢的野,我另一位同事說,他未食完架喎。侍應回應:咪拎番比你囉~~~
           之後仲眼啤啤望住你。。我同事真的忍不住同佢嘈起上來了。。後來個女侍應行來隔開他先解決。我們最終埋單走!

講真,食完返來睇翻呢度唔少post,有人身同感受,有人就讚到呢~~   期實聰明的消費者應該識分真假吧。

總結:價錢、質素、服務 加起來,一啲都唔值,無下次~~
2018-10-02
  • 沒有