2018-08-10 483 瀏覽
好掙扎寫唔寫呢篇食評,因為驚寫左都會比人和蟹左。其實我食過呢間餐廳幾次,由初初新開張到依家,上準係每況越下,我真心希望管理層見到呢篇食評後會作出改善。用餐時間:中午食物: 叫了一個非中午套餐,味噌炸豬扒加廿幾蚊加左個炸薯餅變做set 食物水準: 豬扒太肥,上枱時食不夠熱,味噌醬的賣相跟餐牌上的圖片有一段距離。食物在order 後15分內送到(其實呢點係做得好好嘅) 其他配茶麻麻,太平凡,用呢個價錢去大戶屋食,佢地嘅配菜味道就好好多。個薯餅。。。有點太油,夠熱嘅服務方面無問題,員工都很勤快同有耐心,就算有小朋友打瀉水都沒有嫌麻煩,他們都樂意清潔(呢個係讚位)清潔: 餐牌有異味,枱亦有異味,其實餐廳要定時清潔毛巾及換餐牌價錢:呢個係我一個疑惑位,我叫嘅唔係午餐_(平d) 我反而要用貴d 嘅價錢upgrade 去加個薯餅,呢個係咩道理?我相信我暫時會因為唔識計呢條數而頭痛一排
用餐時間:中午