2018-05-28 140 瀏覽
之前有飲過旺角果間東喜茶,同喜茶有d唔一樣但都係好飲!所以知道中環都開左東喜茶就即刻去試!朋友在門口見到佢個超級水果茶,個圖超吸引!水果多到去杯底,雖然要成$42一杯,都決定要試一試!點知出到黎我同朋友都呆左!成杯只係得一片紙咁薄既蘋果,同一粒檸檬,同佢既圖片完全係兩件事!雖然圖片只供參考,但係實在差太遠!水果茶重點係鮮果!但佢完全無鮮果!其實只係綠茶加一片蘋果同檸檬,味道就係綠茶,但竟然要$42蚊一杯!真係有種被騙既感覺!另外既奶蓋茶,奶蓋比起旺角果間少左一半,佢個杯本身有條線位,係指示奶蓋同茶既比例,但佢既奶蓋只係得一半,味道亦好淡!真係好失望!完全唔值呢個價錢!一定唔會再買👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻
之前有飲過旺角果間東喜茶,同喜茶有d唔一樣但都係好飲!

所以知道中環都開左東喜茶就即刻去試!

2018-05-28
10 分鐘 (外賣自取)