2018-03-24 342 瀏覽
近期最多人講既cafe/bakery! 好多朋友都來過話好正!星期六9:05am到達,門口已經排左2條隊。裡面已經坐滿人喇,其實9am先開門,究竟d人幾點來排呢? 9:30坐低,馬上叫左一杯Flat White,一杯Latte (各$32)。咖啡好香好濃,價錢相宜!食物方面叫左Croissant, Pain Au Chocolat and Fruit Danish! Croissant好香牛油味,不過可能我切得衰,影唔到入面蜂巢既模樣!其實我覺得如果遇到croissant新鮮出爐應該會最正,可惜可遇不可求!Pain au chocolat 仲熱熱地,我最愛,好好味,因為佢熱,所以我鍾意pain au chocolat 多過croissant... Fruit Danish好好味,上面d生果好新鮮,看訪問話係老闆每天早上到灣仔街市買既生果!好彩早去,隔離枱10點多坐低,croissant已經買哂,聽waiter説要等2個鐘之後先會再出爐 果然係早起的鳥兒有蟲吃 Total $126!

果然係早起的鳥兒有蟲吃
Total $126!