2017-08-27 182 瀏覽
星期五晚想同老公拍拖食飯,喺openrice 見到呢間餐廳評語不錯就試下啦,點知打電話去訂位,full哂要waiting,咁又係嘅,星期五都唔full即係未必好食啦,咁我地照等⋯好好彩上去即有位,帶位嘅waitress 好有禮貌,不錯😊餐牌食物選擇都算多,有parma ham有意大利飯,亦有龍蝦鵝肝,當然都有牛扒同羊架嘅大路野,我同老公叫左個fusion意大利飯(煎帶子泡菜意大利飯),味道幾好,意大利飯煮得岩岩好,不太硬,略嫌泡菜太大塊,如果可以切細啲就會更好。我哋見到隔離枱嘅燒春雞幾靚仔,就叫左黎試下,點知食完意大利飯,等左好耐(大約20分鐘,order左半個鐘)燒春雞先上枱,燒春雞唔似平時嘅春雞,好大隻,仲要有成隻雞,好抵食,味道十分好,醃得好入味又唔會過咸,推介👍👍甜品係呢間餐廳嘅主打,當然要試啦,我地叫左peach,不過冇想像咁似桃,味道又一般,冇主菜咁好味。小插曲:服務可以再改善下,因食飯途中有一位waiter行過跌左d餐具,咁岩有把叉拮到我隻腳,點知佢好似冇野咁就咁行開,好冇禮貌🙄🙄整體來說,推薦呢間餐廳,食物質素好,環境好

整體來說,推薦呢間餐廳,食物質素好,環境好
2017-08-25