2017-05-16 182 瀏覽
新開一段時間服務唔錯,refill算快,環境夠闊夠大,冷氣大咗啲,不過用pad落單就……估唔到部pad有問題,不停自己 restart, 最後要搵職員落單!雪糕,乳酪嘅配料較少,希望將來增加多啲啦~同埋乳酪機好快冇晒,仲係黃金時間喎!li點有啲唔開心。去牛一前睇咗食評,見足90cm就算未夠3歲都要收錢,唔知係咪比人投訴過定一早有張memo呢?不過張memo唔太顯眼!屯門冇日式葛絲,但li間有,正呀~感覺上li間啲自助食材較少款,可能仲係新啦~其他分店會15分鐘前通知客人last order,比啲客可以有預備,但li間就夠鐘即cut即熄爐, 要枱客出去埋單,li方面真係要改善。