2016-08-09 1297 瀏覽
早排去探親戚時,親戚都好推介呢間酒樓,話d野食好掂!甘緊係要去試啦!不過中午都好多人排隊!人山人海都等左成30分鐘!不過吾緊要,係到安慰自己一定係因為太好味先會甘多人排隊我都3個人,叫左魚皮蛋米線、薑汁糕、流沙包、腐乳通菜和鳳爪!只能說很正!第一,呢個米線湯底鮮甜、米線索晒d湯,好好食!而且d魚真係好鮮美和有彈性!真心正!同咪呢窩野都幾大份嫁!夠6、7個人食!第二,呢個薑汁糕簡直係我既最愛D薑汁香口得黎又吾會嗆口,哎落去,煙煙韌韌,又吾會好難咬,口感超好!特別適合女士食!第三,呢個流沙包果然名不虛傳!入邪既流沙咸蛋黃真係好香好好聞!一個字形容正!飲茶又點少得食菜呢!呢個腐乳通菜都算係不得不少!上面既根有d變晒色,不過都ok既最後呢個鳳爪好足料,鳳凰索晒d汁,味道真心吾錯,重點係d鳳爪好多肉真心呢間酒樓既食物係有水準嫁!
早排去探親戚時,親戚都好推介呢間酒樓,話d野食好掂!
甘緊係要去試啦!不過中午都好多人排隊!人山人海

同咪呢窩野都幾大份嫁!夠6、7個人食!
第二,呢個薑汁糕簡直係我既最愛
!特別適合女士食
第三,呢個流沙包果然名不虛傳
!入邪既流沙咸蛋黃真係好香好好聞
!一個字形容正

真心呢間酒樓既食物係有水準嫁!
2016-07-30