2015-10-30 752 瀏覽
嘩!好奈無寫食評!係時候出番山弟弟牛一,唔想再食中菜同日本菜,於是擇韓食去到金巴利街逐間擇,被呢間既"全日免加一"吸引左!餐廳超細!搭枱係必然的!奉送既小食數量少左啲喎!隔離枱一個人黎食又一盤,我們有三條友,呢碟野完全係唔夠分,上菜速度都幾快下!1. 烤雞肉份量幾大碟下!味道不錯添一點都唔un又唔鞋,食完想試埋牛,但好彩無叫,因為三個人叫四樣野,原來已經飽到上心口2. 香辣年糕人多實唔夠分,年糕好煙in , 好惹味,唔係喪辣個隻裡面仲有腐皮同肉,滾埋年糕一齊食,口感更佳(阿媽起碼講左幾次食唔落,但係佢仲可以逐條逐條係度清晒啲年糕)3. 炸醬面炸醬面係我每次食韓食(非韓燒)時,都會叫既。可是今次呢個非常失望我弟弟以前未試過,食左一啖就唔食, 成碗係我和老媽子清 (主要係我)平時我有得獨食當然開心,呢次就………………碗野無乜味甘,好淡某某4. 韓式煎餅味道不錯下,仲有好多舊下香口,鬆脆,值得一試三個人埋單$327, 算係甘!因為星期四又七點前到,都無乜人,不用等位!地方較擠迫,連放袋既空間都乜。如果大家不介意座位舒唔舒服,想速食一餐韓食,可以一試啊!
嘩!好奈無寫食評!

係時候出番山

弟弟牛一,唔想再食中菜同日本菜,於是擇韓食
去到金巴利街逐間擇,被呢間既"全日免加一"吸引左!

餐廳超細!搭枱係必然的!

[IMG:6
]

上菜速度都幾快下!

1. 烤雞肉
份量幾大碟下!味道不錯添

2. 香辣年糕
人多實唔夠分,年糕好煙in , 好惹味,唔係喪辣個隻
裡面仲有腐皮同肉,滾埋年糕一齊食,口感更佳

3. 炸醬面

我弟弟以前未試過,食左一啖就唔食
, 成碗係我和老媽子清 (主要係我)
平時我有得獨食當然開心,呢次就………………
碗野無乜味甘,好淡某某

4. 韓式煎餅
味道不錯下,仲有好多舊下
香口,鬆脆,值得一試

2015-10-29
生日