2015-08-30 870 瀏覽
星期六晚同朋友見到尼間餐廳, 見到幾唔錯咁,而且干凈企理,於是入去試下。裡面的確幾有格調。我叫左個石頭鍋牛肉飯同埋海鮮炒年糕,有小菜免費送,係D魚仔同埋泡菜。石頭鍋牛肉飯,上菜時好熱,味道唔錯,配料幾新鮮,裝醬料個器皿好得意。撈下撈下,好過癮,除左牛柳粒,里面仲有好多配菜,有紅蘿卜,白蘿卜,粟米,冬菇,菜。里面有飯焦,好香,我覺得唔錯。海鮮炒年糕$48,有青口,蝦,同埋日本餐廳成日出現紅色一圈一圈個D,我唔知叫咩名。海鮮好新鮮,唔會腥,年糕軟綿綿,里面有D彈牙,好過癮,D汁少少辣,韓式燒牛肋骨,呢個配生菜同蒜片一齊食,個朋友話吾錯。同埋個海鮮豆腐鍋: 個湯底好正, 有少少辣, 好足料, 有埋粉絲底, 仲配埋個白飯添, 份量都唔少, 值得推介, !!真系唔錯。論裝修,服務,食物,價錢,我覺得系女人街黎講我覺得系水準之上,一定會再黎過

!!