2015-08-01 2126 瀏覽
Where's Wally 本書係我細個至愛, 係一大堆唔同background 既人入面搵番主角Wally同其他角色, 對小朋友背景色彩繽紛, 仲有d路人甲乙丙會做好騎呢既動作xp。 而且係咁多著咗相同衫既人搵番主角, 係訓練專注力同眼力。提提大家pizzaexpress係可以上網book枱, 不過朋友早咗去又唔洗等, 到lunch time 就full 哂lu。我地嗌咗 Wally Pizza 同咖啡, 仲有烤雞salad。紅白相間既Wally Pizza 係水牛芝士蕃茄pizza, 份量有6塊兩個人分啱啱好, 食完又唔會滯。 😀烤雞salad 都一樣好食, 上面有甜甜既盧荀配回甘既火箭菜 (超多), 加上黑醋調味, 十分開胃。一端上黎就要拎相機, 實在太可愛啦。 😊隨咖啡送上一小塊甜蛋糕, 啱鍾意飲咖啡唔落糖既朋友。食完再去行Wally's Exhibition 就啱啱好。 😊 期間限定, 同朋友去搵Wally 食好野啦~😃

一端上黎就要拎相機, 實在太可愛啦。 😊
隨咖啡送上一小塊甜蛋糕, 啱鍾意飲咖啡唔落糖既朋友。

2015-07-26