2015-07-29 975 瀏覽
Book左位~但話hold 5分鐘…我真係6分鐘到佢同我講比左張枱人囉~(但無一張係岩岩坐低)好~之後佢話好快~20分鐘內交張枱比我~~~其實當天十。分。熱﹗算個位(無著制服)靚女姐姐語氣好好~(唔似好多地方,恃住自己門口多人等,唔愁無左你呢枱客咁~west mouth west face,無哂應有既service~)熱到傻~終於有位坐~我地4大1小再加個BB (唔比開BB車~BUT 好彩book枱時已經問左~所以無帶BB車~otherwise要放0係出面) 佢只係比左張4人台我囉~~睇得出係拉左張枱比隔離兩張枱~(佢只係4大1B)等到又熱又餓~掛住食,無咩點影相~好彩食前影左menu~~當係比大家做個ref.  (Sor~~~~ - gomen ne~)款式真係唔算多~所以只左大家都推介既漢堡~老娘一向唔多岩漢堡~(因為覺得牛肉當然要原塊食~打爛左又砌咪一塊~食唔到D肉質) 兩款都唔錯~~~好有肉味~仲有叫左兩款pasta~都無影到~但睇落唔大碟…都夠食和~可能因為cream sauce 都幾膩下~~重點是dessert~~~叫上先整~~仲暖暖地~~D 邊邊夠脆~加咪D toppin
熱到傻~終於有位坐~

等到又熱又餓~
掛住食,無咩點影相~
仲有叫左兩款pasta~都無影到~

重點是dessert~~~叫上先整~~仲暖暖地~~D 邊邊夠脆~加咪D topping and dressing~ 最好味係佢~!!!!
題外話/補充資料: staff都比較young~~感覺好有活力~~~仲要有個staff (male)好funny~~寓工作於娛樂~老娘十分欣賞~~ 食得開心~ D客想發惡都惡不起來~~
2015-07-04