平日好少出沒黃大仙, 但見十一放假, 就去左黃大仙接媽咪收工, 突然好想食打邊爐, 就黎左食涮得棧一共叫左肥牛, 帶子, 花膠, 響鈴, 芝心丸, 蟹柳, 生菜, 烏冬.以下呢幾樣想特別講下, 真係幾好食!!!首先係肥牛, 佢有2隻, 1隻係澳洲A5, 另一隻係本地手打, 我地叫左個A5, 呢個係細SIZE~好香!我唔鍾意食太薄既肥牛, 呢個厚度岩岩好~平日我都食唔到幾多塊, 今次我估我食左一半到花膠不得不提!!!真係好味, 重點係佢只係$58!!!!好平, 同埋個樣靚仔先, 食個陣真係有花膠樟樟地既感覺!如果大家黎都可以試下食!!!!仲有烏冬,都好好味,其他既配料同一般出面食打邊爐配料差唔多~岩岩好食曬冇浪費另外佢d 員工係幾有禮貌, 起碼唔會黑面同 hea 你.同埋新裝修, 個場當然係好乾淨, 裝修都好靚, 但對黃大仙嘅街坊來講算幾好啦,唔錯。
以下呢幾樣想特別講下, 真係幾好食!!!
好香!我唔鍾意食太薄既
肥牛, 呢個厚度岩岩好~平日我都食
唔到幾多塊, 今次我估我食左一半到
花膠不得不提!!!真係好味, 重點係佢只係$58!!!!
好平, 同埋個樣靚仔先, 食個陣真係有花膠樟樟地既感覺!
如果大家黎都可以試下食!!!!
岩岩好食曬冇浪費
另外佢d 員工係幾有禮貌, 起碼唔會黑面同 hea 你.