2014-09-30 811 瀏覽
早排同班fd去完camp出黎,時間又未到食晚飯,結果就一行四人諗住搵間甜品鋪食下野傾下計。一直聽到人成日post去HeSheEat食甜品,好奇之下就去左試喇⋯我地4個人每人嗌左一樣野食大家share ,芒果拿破侖的確唔錯,個餅好鬆脆,入面既吉士份量岩岩好,我地4個人一人一啖好快就清左個甜品喇😋我呢個綠茶控緊係嗌左個綠茶紅豆窩夫啦!個窩夫應該係新鮮出爐熱辣辣,配埋紅豆加綠茶雪糕真係好正呀!而且份量都幾大,呢個價錢都算係幾抵食喇😁最後嗌左2個雪芭,一個係橘子做配料,酸酸甜甜又涼浸浸,好開胃呀不得不讚呢間店既服務員態度好好,不斷幫我地加水,而且仲好有笑容!下次同班朋友食完飯可以再黎過食糖水😆

2014-09-04