2014-09-25 3508 瀏覽
之前女朋友陪朋友食過OK, 叫我陪佢食, 其實都唔錯!叫左個fried chicken benedict, 佢隻醬好得意!, 小小酸仲有D辣味, 但係都唔太濟ge另外叫左個fisherman's chips, 有唔同的炸海鮮, 炸薯條, 同埋蔬菜, 都幾特別. 黎個陣都好熱! 好香好脆, 炸蔬菜個D例外 炸魷魚都唔會話太乾身, 點D醬一齊食好好味. 佢D醬係有芝士碎, 好特別, 呢味應該係最好食的一味另外叫左個燒粟米..認真冇咩特別...同自己BBQ個D好似...當然唔小得叫出名的ICE CUBE啦!不過飲落覺得冇咩特別..自己本身唔算好鍾意牛奶同朱古力..D橙皮真係唔係咁好味, 咁應該加落去
之前女朋友陪朋友食過OK, 叫我陪佢食, 其實都唔錯!
2014-09-11