2014-09-12 2869 瀏覽
屋企人生日去放題開心下 lol ,早一日就要去訂位,訂左位先知道原來生日係有壽司蛋糕送,我棉花仔咁大個人都係第一次聽壽司蛋糕(可能我見識少 )。日試放題雖然黎黎去去食既野都係差唔多,但質素都係有好大分別,呢間放題雖然細間啲,但食物黎得幾快,食物質素唔差,三文魚、吞拿魚、北寄貝都幾鮮甜。最好係我最愛既花之戀可以任叫 ,正!加送既果板海膽刺身都幾新鮮,但可惜得一小板,每人分得小小。食左一個鐘左右,壽司蛋糕到左,中心係飯上面有啲刺身(巨型壽司 ),但飯太多,食唔曬,有啲浪費。生日既朋友都可以一試壽司蛋糕! 系特別既,影相一流食落咪就系壽司囉仲有一大堆冇咩用既配菜,純粹為個蛋糕加D顏色。總括而言,如非送贈拎黎影相,我系寧願散叫壽司刺身,起碼可以揀食D咩。
)。
食落咪就系壽司
題外話/補充資料: 最近見呢間瀛喜系雜誌同社交網站宣傳系荃灣開左分店,仲有送放題,雖然其他送出黎既優惠唔算系D咩著數既優惠,但都有趣既,睇佢既反應都好似OK。新出果個「二人同行一人半價」好似幾正甘@@有機會會再去試試。