2014-08-13 1137 瀏覽
話說晚上太太有飯聚, 一個佬搵食要求自然降低飯前食左個 LAB MADE ICE-CREAM, 漫無目的咁就係屋企附近搵食呢間開左一排, 但自從有工人同埋開左太興之後, 少左機會試呢D茶餐廳早一排試過買外買, 魚旦魚片伊麵, 太太都讚 C/P 值極高雖然不可以同夏銘記果D 比, 但魚旦的魚香同伊麵口感, 都覺得可以再賣貴D不過始終佢地主力街坊, 所以店舖裝潢, TABLE SETTING 都係好平民我入到去坐底, 枱上有幾份 MENU, 由小菜, 麵食到鐵板餐都有本來打算再食魚旦伊, 但見到個鐵板餐咁平, 心郁郁最後ORDER 左呢個"雞扒司華力腸薯條" , 本來想問有冇 BEER, 原來係冇, 所以要左杯有汽飲品 (檸樂)大約十分鐘就預備好. 唔知原來薯菜包埋意粉講真, 對於呢D餐廳呢D菜色我冇咩要求, 當然呢D菜色都冇難度送上來熱, 雞扒同司華力腸味道不錯, 薯條同意粉就一般般但當你睇到個價錢, 多數都唔會點投訴 - 你比幾多就食返D 咩QUALITY 既野所以好快咁就食晒, 飲埋個檸樂, 走人~
話說晚上太太有飯聚, 一個佬搵食要求自然降低

大約十分鐘就預備好. 唔知原來薯菜包埋意粉
送上來熱, 雞扒同司華力腸味道不錯, 薯條同意粉就一般般
所以好快咁就食晒, 飲埋個檸樂, 走人~
2014-06-12