2014-08-03 1076 瀏覽
。星期六下午同位朋友相約到此區食漢堡包, 原先打算試黑白貓果間, 但人太多又不夠時間, 決定放棄去呢間。因為友人是住呢區, 所以行幾個街口就到此店。去到剛好有張枱可以搭, 我同友人都叫了芝士漢堡, 但我配左沙律, 因為怕太HEAVY, 他正路配了薯條。呢度汽水是罐裝的, 有黑可樂, 適合我呢D又要食有怕罪惡感的人仕飲用, 加個讚比佢。講番環境, 都好美國FEEL, 但地方不大。打單身的女子尚有禮貌, 而且坐附近可以見到佢拾沙律菜。大概十分鐘兩份漢堡包完成, 賣相OK, 包不算大, 我急不及待拍完照就先咬一口, 好多汁流出來, 牛肉味一般, 整體都OK既, $65 呢個價唔可以有太高要求, 菜 Fresh, 我覺得可以番炒, 不過下次要試至尊。

Cheese Burger
2014-07-26