2014-07-20 4688 瀏覽
跟一班姊妹們晚飯,朋友本想訂Linerty Sone Oven Pizza, 但原來只得外賣所以訂呢度,以為都係一樣!去到渣打對面個門口,好多人飲緊酒好似開party咁,穿過佢地入去,係Bar, 原來姊妹book的係樓上餐廳!我地叫左flat bread, 份量勁細呀!不個好好食,如果有多幾塊flat bread就好啦!叫左牛肉他他加碎蠔 ( beef tartar, chopped oyster, truffle and mayonnaise) / 蟹肉牛油果(crab and avocado pâté, Thai chili, coriander chutney) / 蘑菇忌廉麥片 (cream polenta, caramelized mushroom, crisped Parmesan) !3個醬都超級好味!仲叫左薯仔,好惹味! 另外仲有西蘭花,偏咸!個青口完全唔新鮮!苦的!個Pork belly 細過一件tiramisu.......不過好脆好好味!呢度d野食分量好小,應該係佐酒為主!反而下層bar有burger等飽肚野食!所以岩飲野傾計,食晚飯就唔岩啦,我同d姊妹食完要去吉

仲叫左薯仔,好惹味!

另外仲有西蘭花,偏咸!
個青口完全唔新鮮!苦的!

呢度d野食分量好小,應該係佐酒為主!反而下層bar有burger等飽肚野食!所以岩飲野傾計,食晚飯就唔岩啦,我同d姊妹食完要去吉野家隊返個飯先飽.......
2014-07-18
用餐優惠