2014-05-26 642 瀏覽
係團購見到加加埋埋只係124蚊1人韓式放題,就即刻上開飯網睇吓食評,點知未有,心諗可能係新開,見唔貴決定買3張試試,就係咁衰左,食到老公鬼咬咁聲話冇下次!煎葱餅又唔係咩貴野比多條葱都唔得咩!淨係團粉又冇味要點辣醬食先得,藥膳雞腳又係冇味嘅紫菜卷D飯好硬似生米,凍豆腐加左肉鬆同辣醬 還可以炸黄花魚,肉有點霉,又係冇味鐵板尤魚,,一份得三片尤魚,椰菜一大碟不過依味終於食到有辣味炒粉絲比超市熟食部買嘅重要差終於可以食到啲似樣嘅野喇!鐵板牛肉,勝在醬汁香甜就算牛肉係平價貨式都可以帶到D牛肉有點鮮味!炆豬軟骨,都幾入味又夠淋D紅蘿蔔,白蘿蔔索晒D肉汁,係今餐 令到我倆公婆有飽肚感覺嘅食物炸餃子,皮炸得脆口都保留到少少肉汁,好在都有E味可以食得吓,唔係返到屋企樓下囡囡實行話要買雲吞麵呀!總然知唔會再去!
紫菜卷D飯好硬似生米,凍豆腐加左肉鬆同辣醬 還可以

炸黄花魚,肉有點霉,又係冇味

炒粉絲比超市熟食部買嘅重要差

終於可以食到啲似樣嘅野喇!

總然知唔會再去!
2014-05-24
用餐優惠