2014-05-23 640 瀏覽
甜品好難食,與$$不成正比!員工態度差店舗好多蚊滋明明西柚有苦味,令整杯品也同樣变苦味,與四眼哥哥反映,他未試就話這種係咁苦,楊枝金露内柚子都係咁嘅苦味!! 他真係以為我一生人也未食過甜品!咁當然貴店用苦西柚做楊枝金露,梗係同樣苦味!四眼哥哥答問題都唔經大腦!死撑係冇用!大口氣講句,我食生果/甜品佢都未出世!綠茶味軟雪糕,普通軟雪榚 (早知食M記軟雪糕),綠茶粉都慳用!我話圖片明明係全綠色,四眼哥哥又話係咁! Pineapple 棉棉冰 普通我冇同佢爭辨,費時教叻佢,最多冇下次幫趁!!唔怪得之openrice 咁多劣評!Quality 差到嘔 (質數 = 人與食物成正比!!!)
甜品好難食,與$$不成正比!

員工態度差

店舗好多蚊滋

Pineapple 棉棉冰 普通

我冇同佢爭辨,費時教叻佢,最多冇下次幫趁!!
題外話/補充資料: Causeway Bay ~Via Tokyo 做得咁成功,雖然店舗細細,但客人都願意等,一定有佢成功的因素!
2014-05-14
生日