紙婚記念日,想同老公食一餐有特色又不太貴的晚餐 ,所以放棄了一般昂貴的自助餐,決定試食這間近近地食評不錯的Fushion餐廳,又貪佢有飯後甜品的少少驚喜 ,所以早2日訂枱時已講明來意 我們比約好的時間早到了10分鐘,門口姐姐很親切的確定了約會並安排我們先坐在門口的櫈上等候,當晚可能是星期六的關係,全場爆滿,等了約10-15分鐘後,有另一位姐姐過來告訴如果唔介意的話,已有一張搭枱 ,否則要再等下,我當然選擇了等啦,佢跟手比左本MENU待我,叫我可預先看左落ORDER, 咁到時就唔使等太耐啦,我照佢的指示做了, 再過了十分鐘就有位啦,入場時因人太多,完全無留意到室內環境,一路跟住個男仔直衝,我地被安排了坐係最角落,即係KITCHEN對出,雪柜格離個張,雖然個處係SET左2張二人枱,但環顧四週,已經係最清靜同最有PRIVCY的位置開餐啦食完之後,餐廳侍應“老虎仔”為我地特別安排的甜品,等左都有15分鐘,佢不斷同我地講SORRY FOR KEEP U WAITING, BUT U GONNA LOVE IT !!!我同老公係好味到碟碟清,最後當然係十分滿足地離開啦,而且承諾下次一定搵多
紙婚記念日,想同老公食一餐有特色又不太貴的晚餐
,所以早2日訂枱時已講明來意

開餐啦
印度啤酒Kingfisher
免費脆片小食
香芒魚柳沙律
咖哩雞
Garlic Naan 烤餅
Brownie cake with Ice Cream
我同老公係好味到碟碟清,最後當然係十分滿足地離開啦,而且承諾下次一定搵多D人一齊來,就可以試多D其他食物
炸蝦餅
題外話/補充資料: 店員萬2分的親切,直至我離開時中途遇到的都是再次祝賀我地節日快樂,門口姐姐又再次同我講SORRY FOR KEEP U WAITING,非常有HEARTS,仲有同老虎仔傾談間得知原來佢地來自格離間餐廳另起爐灶的...詳情就留番比善談的老虎仔同求知欲強的你自己發掘啦。。。另外有時會有9折優惠, 留意OPENRICE的COUPON呀
2014-05-10
紀念日