2014-05-03 10932 瀏覽
話說上回同老爺奶奶食完之後,返屋企即時同蝦子餅匯報,佢聽完當堂流晒口水,所以今日約埋未來姐夫及老爺奶奶共六個人再Encore~~~~~~刺身方面,餐廳絕不吝嗇,你每樣叫廿件,佢俾足廿件你,仲要有三文魚腩及甜蝦等刺身以供選擇,材料都新鮮,必食之選炸物方面,每樣都香脆可口,有炸芝士條,泰式魚餅,炸蝦等,款式種類多,好好食~~~~~焗青口及焗蠔:青口就無咩味,不過焗蠔個汁好香,應該係類似沙律醬,個味好夾壽司:我地正係點左玉子壽司及鰻魚壽司,鰻魚壽司一般,不過玉子壽司就好香蛋味,好好食~~~試過出面好多間放題,唯獨呢個有西式扒類俾你選擇,仲要個汁好香濃及牛扒炸魚柳好好食,啖啖肉,好滿足,仲要有豬仔脾食,你地睇下d份量絕不欺場,問你服唔服??除此之外,呢度仲可以食埋火鍋,火鍋湯底我地揀左豬骨湯底,味道香濃,仲有肥牛,豆腐,菜,菇,丸等選擇,爽!甜品方面:可以揀雲石芝士蛋糕,芒果布甸,木槺布甸…………等,味道ok飲品方面:除咖啡奶茶可選擇外,仲有梅酒,清酒,麒麟啤酒及紅酒飲早一日預定有九折優惠,雖然我地今次食正價時段,但我地都覺物有所值,起碼食物種類又多,質素好,味道整體都算係中上水平,加上環境舒

除此之外,呢度仲可以食埋火鍋火鍋湯底我地揀左豬骨湯底,味道香濃,仲有肥牛,豆腐,菜,菇,丸等選擇,爽!

早一日預定有九折優惠,雖然我地今次食正價時段,但我地都覺物有所值,起碼食物種類又多,質素好,味道整體都算係中上水平,加上環境舒服,上菜速到快及無試過漏單,值得再三回味

PS:如各位有機會到上址幫襯,一定要叫燒牛油粟米,因為真係超好食,好食到…………唔記得影俾各位睇,哈哈哈哈哈
2014-04-29