2014-04-27 1104 瀏覽
食完飯想搵個地方坐低飲杯野, 順便切蛋糕慶生去到赫德道好多都係好嘈,播緊DISCO歌既BAR印象中記得有間成地花生殼既係附近, 果然行左陣就搵到呢間野門面雖然好UP DUP, 仲成地花生殼但換個角度睇, 都係一種特色黎入到去, 冷氣都幾涼, 冇卡位冇乜特別位, 四個人就隨便搵個地方坐見到餐牌都幾SHOCKED平時星期六日係旺角飲一杯COCKTAIL, 加埋一都要8,90蚊今次見到佢一杯都係40幾蚊叫完野飲之後就叫佢幫我地切蛋糕, 餅費承惠50蚊但佢突然問我個蛋糕FOR邊個, 叫咩名, 我咪照講本來以為佢有想插個牌仔係個蛋糕度啦點知過左陣, 老闆娘同幾個伙記一齊唱住生日歌, 擺低個點左蠟燭既蛋糕比我地講真, 50蚊切餅費, 只係FOR佢地既SERVICE額外有咁既人情味, 係而家既香港, 真係唔係咁易體會到了飲野方面, 我覺得都好抵飲,生啤就一定唔會唔夠味啦COCKTAIL方面都算幾足料, 仲每杯都有粒CHERRY 唔似得太子旺角有D BAR, 根本飲唔到酒味埋單先$183, 4杯野飲, 一兜花生扣左$50餅費, 每人先30幾蚊我懷疑有冇計錯總之真係好抵啦!!
食完飯想搵個地方坐低飲杯野, 順便切蛋糕慶生
去到赫德道好多都係好嘈,播緊DISCO歌既BAR
印象中記得有間成地花生殼既係附近, 果然行左陣就搵到
呢間野門面雖然好UP DUP, 仲成地花生殼
但換個角度睇, 都係一種特色黎

見到餐牌都幾SHOCKED
今次見到佢一杯都係40幾蚊

叫完野飲之後就叫佢幫我地切蛋糕, 餅費承惠50蚊
但佢突然問我個蛋糕FOR邊個, 叫咩名, 我咪照講
本來以為佢有想插個牌仔係個蛋糕度啦
講真, 50蚊切餅費, 只係FOR佢地既SERVICE
額外有咁既人情味, 係而家既香港, 真係唔係咁易體會到了

飲野方面, 我覺得都好抵飲,
生啤就一定唔會唔夠味啦
COCKTAIL方面都算幾足料, 仲每杯都有粒CHERRY

唔似得太子旺角有D BAR, 根本飲唔到酒味

埋單先$183, 4杯野飲, 一兜花生
扣左$50餅費, 每人先30幾蚊

我懷疑有冇計錯

總之真係好抵啦!!
2014-04-26
外賣送餐
$45 (宵夜)
生日