2014-04-26 5647 瀏覽
黎過呢度兩次、非常念念不忘佢既Carbonara 、所以是日當我又約左我那個次次都俾我話事食邊間餐廳既好朋友時、我立即想到此店!個人之前係覺得係我so far 食過最好味之一!1. 但今次我覺得Carbonara個汁希左、無甘"結"、個汁味道淡左點但係中間個蛋仍然令我好開心 看上去像一大舊cream. …一吉落去、蛋醬立即四溢做到半成熟既效果!蛋黃汁同煙肉、意粉撈埋一齊食!覺得成個口都係忌廉汁、好滿足!2. 明太子墨魚蛋包飯一切開個蛋包飯、就見到黑媽媽既墨魚飯墨魚飯比較乾、但出面個熟蛋好滑、明太子醬正好為較乾味道淡淡的墨魚飯調味3. Parma Ham Salad一上到黎、哇!甘大份既?!正附上七隻醬、我鐘意幾隻溝埋黎食芥末就簡直係我favorite 花生醬我本來都鐘意、但係用黎點生菜就一般般4. Cranberry Iced Tea呢個誠意推介俾大家!飲落酸酸甜甜夏天飲真係清涼舒暢、生津解渴!成餐飯都好滿意、食到人地收工只係覺得Carbonara 隻醬有點不如以往好!都係唔滿意係好"希"甘!大家有無好介紹邊間既Carbonara 好味呢?

個人之前係覺得係我so far 食過最好味之一!
但係中間個蛋仍然令我好開心
看上去像一大舊cream. …一吉落去、蛋醬立即四溢

2. 明太子墨魚蛋包飯
一切開個蛋包飯、就見到黑媽媽既墨魚飯

3. Parma Ham Salad
一上到黎、哇!甘大份既?!正
附上七隻醬、我鐘意幾隻溝埋黎食

4. Cranberry Iced Tea
呢個誠意推介俾大家!飲落酸酸甜甜
夏天飲真係清涼舒暢、生津解渴!

成餐飯都好滿意、食到人地收工
2014-04-11