2014-03-18 1649 瀏覽
朋友仔由坐低就不停重覆住:呢度嘅麵包好好食!直到我地點左食物佢終於肯停。得啦,我地知道啦!我地叫左3個sets,再單點左炸雞籃同煙三文魚三文治。Lunch set 4款意粉同2款飯咖喱可以選擇,同有一杯草莓益力多。我地叫左:Set A: 拿破侖意粉Set B: Carbonara意粉Set E: 吉列朱扒咖喱飯因為餐廳做緊櫻花主題,所以每份食物都有2塊花形麵包,但係真係得個靚字,好睇唔好食,好硬。可能因為人唔多食物好快就到,佢d食物都幾細碟,但都幾適合細食嘅人,仲有d salad。我地share黎食,真係一人得一啖咁多。佢d意粉係扁意粉,拿破侖比carbonara好食,可能因為我唔好白汁,兩款意粉分別都有火腿,煙肉同蘑菇,Carbonara嗰碟d意粉係住埋一pat,應該係煮嘅時候無整散佢。咖喱吉列豬扒就係日本咖喱味道,豬扒個吉列好黑,可能d油用左好耐。單點嘅炸雞籃入面有薯條,炸洋蔥,雞塊,丹麥麵包。薯條未炸得透唔好食,雞塊無咩特別,丹麥麵包有士多啤利果醬同牛油可以搽。煙三文魚三文治,煙三文魚份量唔多,反而d cream cheese有d over左,成塊好似唔洗錢一樣,好食但太多都會變
得啦,我地知道啦!
我地叫左3個sets,再單點左炸雞籃同煙三文魚三文治。
我地叫左:
Set A: 拿破侖意粉
Set B: Carbonara意粉
Set E: 吉列朱扒咖喱飯

因為餐廳做緊櫻花主題,所以每份食物都有2塊花形麵包,
但係真係得個靚字,好睇唔好食,好硬。
可能因為人唔多食物好快就到,
佢d食物都幾細碟,但都幾適合細食嘅人,仲有d salad。
我地share黎食,真係一人得一啖咁多。
佢d意粉係扁意粉,拿破侖比carbonara好食,
可能因為我唔好白汁,
兩款意粉分別都有火腿,煙肉同蘑菇,
拿破侖意粉
咖喱吉列豬扒就係日本咖喱味道,
豬扒個吉列好黑,可能d油用左好耐。
咖喱吉列豬扒
單點嘅炸雞籃入面有薯條,炸洋蔥,雞塊,丹麥麵包。
炸雞籃
煙三文魚三文治,煙三文魚份量唔多,
好食但太多都會變得唔好食其實。
同佢個包呢好似焗太耐,因為個底好黑下。
基本上唔算十份好食,所以一次就夠啦!

2014-03-16