2014-03-01 4133 瀏覽
新年新開始~約左几個好紙美去做邊青!!超正~~由於一早訂左枱,所以唔洗等即有位, 我地几個人包左個廂房傾下心事服務員小姐叫我地行上三樓~ @_@ 我地話行動唔係咁方便,有冇電梯,佢就話送貨先有所以我地唯有行上去..噢~自認為行動不便的朋友請嚴正考慮!!至少一層,最多3層上到去另一服務員好有禮地安排我地去一間房,放下茶水之後就唔見左人,6點鐘去到可能尚算早,所以冇乜人招呼,來去只見一兩個服務員企在走廊頭,好似未夠鐘開工咁.我地一眾人好似好耐冇食野咁,起勢點菜,落單後,再混好醬都遲遲未見食物送上,唯有一邊咬花生再叫服務員跟進一下,搵一個服務員難,請佢幫忙跟單更難…至少十分鐘,我們的火鍋先送到黎服務員的解釋係廚房而家先煲好…噢~我地只係叫個沙爹清湯做喎…食物來了~喺小肥牛點餸當然唔少得肥牛LA! 手切肥牛同牛柳粒係必食之選,唔肥唔瘦相當合適而且入口好有牛肉香味,唔會覺得雪左好耐~值得再點~餃子雲吞感覺新鮮,可能係即叫即包掛, 所以D皮好柔軟,唔似係包好雪左好耐的感覺,海鮮出品當相唔錯,唔會有血水同鯹味,鱔片同鯇魚片都大大片~啖啖肉~正~大魚頭我地要求一開二, 唔會切得太細件好快就溶晒~佢地真
新年新開始~約左几個好紙美去做邊青!!超正~~
唯有一邊咬花生再叫服務員跟進一下,
而且入口好有牛肉香味,唔會覺得雪左好耐~值得再點~
大魚頭我地要求一開二, 唔會切得太細件好快就溶晒~佢地真係照住做~ NICE!
手打魚滑.蝦滑等出品好靚仔~份量合理,每次約有三四粒丸咁上下多~而且好有鮮味,又彈牙~唔錯~!
炸魚皮好大片又薄又脆~一浸湯就有乍乍聲,雖然明知佢唔係即炸,仍然好好味~~
蔬菜菇類選擇多~而且洗得好乾淨冇黃邊~ 仲好新鮮~
食飽之後己到繁忙時間,我地感覺到出面人來人往好有’人氣’,我地叫服務員幫我地影合照,
佢好有耐性咁幫我地清枱面,仲係咁叫我地D粗身大細的慢慢來,唔洗心急~ 表現細心~
感覺良好~~
臨尾埋單走嗰陣真係好想話佢知,,,我地只係一班米之連~唔係有左…V__V 但又唔忍心…
出品非常出色~如果佢有埋電梯唔洗硬行三層樓梯的話…絕對值得再去~!!
2014-01-01