前幾天tea time黎食,用會員積分換左個普通批同海鮮闊條麵,仲嗌左下午茶餐既雞翼薯格花生醬多士同蜜糖芥末薯條。小食都好味好ok,闊條麵不是我的,但男朋友都食晒,唯獨是個pizza,因為兩個人坐二人枱,嗌既食物多,又一次過黎放唔晒,店員話pizza之後上,預左擺一陣都無咁好食,其實到我地清左兩碟,店員都無留意我地可以上得pizza,要我地嗌先上,都唔expect有燈曬住keep住溫度,但個pizza應該真係擺埋一二邊吹風再拎出黎,黎到係全凍既其實當時唔算多客,有一位客人坐四人枱,order一份tea,但我兩位order咁多就要食凍既,難道因為係積分換,免費的,所以就得到咁既待遇??極度失望

2014-02-18
用餐優惠