2014-01-25 653 瀏覽
其實一直去開雲貴川 但呢間野上哂雜誌話自己諗住開起雲貴川抽下水 會有D等得唔耐煩既人黎~點知一直都等唔到 自己D野比人試 佢話自己自制既手打薯粉~講到咁慘 無人識欣賞佢 賣哂廣告 ~ (事實上我眼見邊間開系雲貴川隔離其實一定拍蚊,有眼見架佢咁夠膽開 勇氣可加 仲搵到人幫佢宣傳行可憐策略醒目)好啦 今日一於比個機會佢平番~ 坐低睇1睇餐牌 ~老實講 價錢唔平架 而且系比出面貴架 叫左個招牌巴鮮七味手打紅薯粉腩肉做配料都成$30~其他有名既米線系包D'送' 幾樣既 我未無試 因為唔想架$2轉手打紅薯粉~佢送1杯凍豆漿 / 熱飲 ~ 我簡左凍豆漿一黎到 佢餐牌上話碗野有既西斤同四川大頭菜呢 我就見唔到有啦 不過可能系有我唔識睇啦哈哈 我系叫小麻辣 但唔辣 唔麻 仲講到咁正宗 我緊系有D失望啦~手打紅薯粉 佢呢隻唔系川味個種 佢系食酸辣粉食到個隻~ 我系聽到老板娘同D客講 系丫自己手打架 滑D既~ 老老實實 我食落去覺得滑就滑,但同出面無咩分別囉~ 我又唔系食家 可能我分唔出啦 ~佢腩肉呢 我就好SURE佢系我食過咁多間之中最特別,跟出面是完全不同既~因為佢系滷腩肉 而且好乾 (類似食肉乾個種
其實一直去開雲貴川 但呢間野上哂雜誌
話自己諗住開起雲貴川抽下水 會有D等得唔耐煩既人黎~

點知一直都等唔到 自己D野比人試 佢話自己自制既手打薯粉~

好啦 今日一於比個機會佢平番~ 坐低睇1睇餐牌 ~

佢送1杯凍豆漿 / 熱飲 ~ 我簡左凍豆漿

手打紅薯粉 佢呢隻唔系川味個種 佢系食酸辣粉食到個隻~

因為佢系滷腩肉 而且好乾 (類似食肉乾個種感覺) ~ 滷水系入味 但唔應該餐牌寫麻辣腩肉囉~

如果你問我有無下次?我諗會有既 唔會特登黎食囉~ 會試其他新野既~

但呢間野睇怕        唔系我既口味了~

但呢間野D員工幾有禮貌 老板娘系會想親民留客架!

2014-01-24