2014-01-20 1336 瀏覽
見到團購網有優惠,幾抵,加上餐廳唔使我2日前bk,電話入面職員態度都ok,所以就同男朋友去試下。間野既位置係係商場最入,唔顯眼,但商場出面有個大既廣告燈。環境都ok,同男朋友2個人坐4人卡位,好闊落。 成間餐廳無咩人,就算7點幾個d時間個日都坐唔爆。坐低即刻落單。刺身除左吞拿魚、鯛魚同希靈魚,其他都有叫。刺身係冰凍上,長腳蟹棒係最伏 跟本就係超市個d好平既急凍蟹柳黎。其他刺身就還可以。 叫左個軟殼蟹手卷。手卷好細,紫菜好un,個軟殼蟹細到見唔到 。食落去得粉味,一d蟹味都無。最差就係火鍋 叫左個味噌豚肉鍋,d豚肉全部都係肥肉,仲要一大舊沉左係底,好似未解凍就擺落去咁 d湯面好多油。最搞笑係我地有叫一份芝士腸一份魚皮餃,佢真係俾一條芝士腸同一粒魚皮餃我地 仲有就係牛油焗金菇、芝士焗西蘭花個d係都完全無味。食左既野入面最好食就係炸章魚小丸子同一口炸豆腐。d豆腐好滑。 清酒煮蜆都ok但太多空殼。顧住食,無影相。總結黎講都係差,唔會再幫襯!

成間餐廳無咩人,就算7點幾個d時間個日都坐唔爆。

跟本就係超市個d好平既急凍蟹柳黎。其他刺身就還可以。

叫左個軟殼蟹手卷。手卷好細,紫菜好un,個軟殼蟹細到見唔到
。食落去得粉味,一d蟹味都無。

最差就係火鍋

仲有就係牛油焗金菇、芝士焗西蘭花個d係都完全無味。

清酒煮蜆都ok但太多空殼。

顧住食,無影相。

總結黎講都係差,唔會再幫襯!
2014-01-08
生日