2013-10-29 1497 瀏覽
好耐之前喜歡黎呢度食任食火鍋,一來食物質素ok,二來價錢正常,三來就腳。但自從年幾前食物質素下降就冇再黎。早兩日同朋友係灣仔六點幾做完野,行過挑起條筋,就入去食多次。一入門口,經理好殷勤,侍應手腳快,我地坐樓下圓檯。正當猶豫緊點咩湯底o既時候,經理推介"麻辣雞煲",話廚師整得唔錯。先食雞煲,再打邊爐,最重要係經理話唔駛加錢,包埋係任食入面。友人見隔離檯點左,所以決定一試。麻辣雞煲:我地點左少辣。經理確實冇介紹錯,雞煲惹味,不太鹹,而且辣味適中,雞肉唔鞋。連平時比較咀刁o既友人都讚,仲話下一次可以挑選中辣。 生牛肉刺身:2-4人送一份。友人讚牛肉味濃。火鍋配料:以呢個價錢黎講,選擇都ok,又包o野飲。如果對肥牛有要求o既人,可能就要加錢點o靚d o既。兩個人埋單$296。收費應該係每人$148任食,難道冇加一亦冇加湯底同茶芥醬料錢?確係抵食

麻辣雞煲
麻辣雞煲
生牛肉刺身
生牛肉刺身:2-4人送一份。友人讚牛肉味濃。

兩個人埋單$296。