同朋友係旺角想食tea、諗唔到食咩諗住食沙嗲王、諗住質素夠standard多穩陣點知就中伏!甘既諗法係完全不要得!去到五點九、仲有下午茶!就叫左我最愛既粉絲平時食左沙嗲味、但朋友提議試下白咖哩、甘好啦!唔辣既就試下啦!等等等!朋友果個白咖哩豬排上先、個樣都okay再過一陣、我果個上喇!哇!個樣麻麻都算!d牛肉un到喊、咬極都咬唔爛咬唔開!d汁完全唔講唔知係白咖哩我想問係點先可以甘高技巧煮到甘“結”又無味?呢個都算!最嘔係個d粉絲。。。我都無影到。。。食食下有條超生未煮過既係裡面再食食下、中間果d粉絲開始林baebae, 痴埋一齊一pat野甘、好像浸左好奈甘、哇!我真係詞窮唔識形容我一邊食一邊彈我好少浪費食物、所以都夾硬食夜晚返到去whatsapp俾個朋友睇下面兩張相、佢話一睇都知煮過龍我夜晚有點唔舒服、同佢講話我望到張相都想嘔聽聞呢間沙嗲王就黎執、太好喇!我深信其他沙嗲王水準一定唔會甘差囉!我一直間中都有食我想講除左野食、呢度環境都特別差、求其用點爛布圍住個卡位就當好有泰國feel?好“up dup”甘囉! 服務都唔好、追佢杯可樂都追兩次!仲要係因為兩次都等得奈、所以先追!喂!可樂咋
同朋友係旺角想食tea、諗唔到食咩
諗住食沙嗲王、諗住質素夠standard多穩陣
點知就中伏!甘既諗法係完全不要得!
去到五點九、仲有下午茶!就叫左我最愛既粉絲
等等等!朋友果個白咖哩豬排上先、個樣都okay

再過一陣、我果個上喇!
哇!個樣麻麻都算!
d牛肉un到喊、咬極都咬唔爛咬唔開!
d汁完全唔講唔知係白咖哩
我想問係點先可以甘高技巧煮到甘“結”又無味?
呢個都算!
我一邊食一邊彈
我好少浪費食物、所以都夾硬食
我夜晚有點唔舒服、同佢講話我望到張相都想嘔

聽聞呢間沙嗲王就黎執、太好喇!
我深信其他沙嗲王水準一定唔會甘差囉!我一直間中都有食

好“up dup”甘囉!

服務都唔好、追佢杯可樂都追兩次!仲要係因為兩次都等得奈、所以先追!喂!可樂咋喎!有無甘難倒俾我?
2013-08-25